Katten, alles wat je wil weten!

Katten, alles wat je wil weten! - mainecoon banner

Kattenclub.be

Kattenclub.be geeft de mogelijkheid aan kattenliefhebbers elkaar sneller te vinden. Geen sites die niets te maken hebben met katten. We presenteren directe informatie over katten en kwaliteitspagina’s die 100% met katten te maken hebben. Weetjes, leuke filmpje, voeding, shows, nieuws en wetgeving zijn hier bespreekbaar.

Kattenrassen

Ben jij opzoek naar een kat, maar heb je geen idee welke kattenrassen er eigenlijk allemaal bestaan? Bekijk ons overzicht en waan je in de wereld van de huiskat. Op kattenclub.be vind u informatie over alle kattenrassen, hun verzorging en gepaste voeding. Veel mensen hebben geen enkel idee welke kattenrassen er allemaal zijn. Bekijk hier alle kattenrassen

Ziekte

Uw kat kan je niet vertellen wanneer er iets mis is het is dus belangrijk voor u als verzorger om attent te zijn en te kijken naar eventuele aanwijzingen. Wat een kleine verandering lijkt te zijn kan al wijzen op een ernstig medisch probleem met uw kat. Hieronder kan u een overzicht vinden van enkele mogelijke aandoeningen.

Gezondheid

Een gezonde kat is een gelukkige kat. Ook al zijn katten meestal robuust op zichzelf uitgewezen toch zijn er enkele dingen die men beter in het achterhoofd houd. Zo voorkom je dat je beste viervoeter voor nare verassingen komt te staan. Hieronder kan je een overzicht terugvinden van tips die bijdragen tot het houden van een gezonde kat.

Gedrag

Waarom doet hij dat? Hulp nodig bij het interpreteren van de stemming van je kat? Zoek dan niet verder! Het moeilijkste deel aan een kateigenaar zijn is het leren begrijpen van alle mogelijke stemmingen en emoties die uw kat ervaart. Net als mensen, kunnen katten gedragsproblemen op basis van hun omgeving ontwikkelen. Hieronder kan u meer informatie vinden over het gedrag van uw kat.

Europese kattenclubs

Ben je op zoek naar informatie over een raskat of zoek je een kattenclub dicht in je buurt? Bezoek deze lijst met alle Europese kattenclubs. Volledige lijst Europese Kattenclubs